Concursuri de Editură 6 secţiuni

proză, poezie, eseuri, sf, umor, haiku

EDITURA INSPIRESCU RELANSEAZĂ CONCURSURILE LITERARE CU PUBLICARE ÎN VOLUM! Începând cu luna FEBRUARIE 2021

Următorul concurs va începe în luna iunie 2022

JURIILE VOR FI DE MARCA, FORMATE DIN MEMBRI USR, IMPORTANŢI DIN FIECARE DOMENIU LITERAR

1. Premiile vor consta în Publicare in volum GRATUIT pentru maxim 100 pagini ,.Peste acest numar , vom cadea la întelegere cu autorul.

2."DIPLOME DE ONOARE " PENTRU RECUNOAȘTEREA VALORII LITERARE, pentru ce nu au luat premiile 1,2,3 Si publicare in volume mai ieftine cu 4% decat pretul obisnuit strict pentru scriitorii considerați meritorii (din punctul nostru de vedere), nu pentru alte criterii care nu au nici o legatură cu valoarea literară a operei autorului participant. Poate participa orice scriitor, dacă are cel puțin o carte publicată - nu selfpublishing - cu orice gen literar, dar și cei care au mai fost premiați de editura noastră in anii anteriori.Nu exista limita de varsta pentru acest concurs.

Un autor poate participa de mai multe ori la acest concurs, dar nu în același an.
Pentru înscriere, manuscrisul pe adresa de email a Editurii Inspirescu: talentliterar@gmail.com. La subiect specificați numele concursului.

Numele autorilor vor fi publicate imediat dupa jurizare în revista Cervantes dar şi în alte reviste partenere. CARŢILE PREMIATE VOR FI PROMOVATE DE EDITURA INSPIRESCU

START CONCURSURI DUPĂ DATA DE 15 FEBRUARIE 2021 !!!

FITI CU OCHII PE NOI!

vă dorim succes!

Inspirescu editura
Toate drepturile rezervate 2021
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit!